Menü

Bankkártyás fizetési tájékoztató

Bankkártyás fizetési tájékoztató

A bluzplaza.hu a B-Payment Zrt.  1132 Budapest, Váci út 4.  +36 1 793 67 76  által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A bluzplaza.hu a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a B- payment Zrt. pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a    HMAC SHA256 titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a bluzplaza.hu nem értesül, azokat csak a B-payment Zrt. érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a bluzplaza.hu oldala tájékoztatja.

A blúzok ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján. Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Üdvözöljük a B-Payment Zrt. biztonságos, internetes fizetési megoldásával működő bluzplaza.hu oldalon!

Az alábbiakban röviden ismertetjük, hogy miképp intézheti biztonságos módon vásárlását.

Mire figyeljen a vásárláskor?

Olvassa el bluzplaza.hu ismertetőjét, a vásárlás kondícióit és a kiszállítás és a fizetés feltételeit!

Tanulmányozza át a bluzplaza.hu biztonsági feltételeit, hiszen ezzel garantálják az Ön adatainak biztonságát!

Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatos adatait!

Tartsa nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatait! (tranzakció azonosító, engedélyszám)

Biztosítsa, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá.

A biztonságról

A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A bluzplaza.hu a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a B- payment Zrt. pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a    HMAC SHA256 titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a bluzplaza.hu nem értesül, azokat csak a B-payment Zrt. érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a bluzplaza.hu oldala tájékoztatja.

 A vásárló által használt böngésző program a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a B-payment Zrt-hez, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek.

Elfogadott kártyák

A B-payment Zrt. internetes fizetési rendszere a Mastercard/Maestro, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé.

Fizetés lépései

Ön a bluzplaza.hu oldalán választja ki a blúzokat, melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni.

Ezt követően Ön átkerül a BORGUN B-payment biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie.

A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót

A fizetést követően Ön visszatér a bluzplaza.hu oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.

A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a BORGUN B-payment elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru vagy szolgáltatás ellenértékével.

Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a bluzplaza.hu oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül.

Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

Keresés